Tietoa yrityksille
Työpaja Junkista löytyy 1000m2 mahdollisuuksia!

Meiltä löytyy puuntyöstösali koneineen, hitsauslaitteet, toimistotilaa, ym. ym. Voimme toteuttaa yrityksille erilaisia alihankintatöitä ja kuluttajille tilaustöitä puu-, metalli-, tekstiili- ja pesulatöiden parissa. Työ voi koostua valmiin tuotteen tekemisestä, tuotteeseen kuuluvasta osasta/ prosessista, palvelusta (esim. siivous tms.) tai pidemmästä ja monimuotoisemmasta kumppanuudesta mm. yrityksille tehtävän alihankintatyön merkeissä. Lue lisää alihankinnasta ja tilaustöistä >>

 

Työntekijät - Työpajalla tai työpaikoilla

Työpajalla työskentelevät työntekijät ovat työpajaohjaajien kanssa eri alojen osaajia. Voit ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella olisiko meillä työvoimaa myös omaan yritykseesi? Asiakkaamme voivat olla hyviä yritykseenne mm. kiireapuun, kausityöntekijöiksi, kesätyöntekijäksi, oppisopimuksella tai pidempäänkin työsuhteeseen. Voit siis tiedustella kauttamme myös tilapäistä työvoimaa esim. muuttoihin, inventaarioihin tai varastojen siivoukseen.

Olemme kiinnostuneita myös yritysvierailuista ja kuulemaan erilaisia yritystarinoita. Yksi ajatuksemme onkin yrittäjyyden miettiminen mahdollisuutena itsensä työllistämiseen. Mikäli yrittäjyys itsessään ei kuitenkaan ole asiakkaallemme se oikea vaihtoehto, niin myös mahdollisesti toteuttamanne esittelyt ja kierrokset yrityksissä kiinnostavat. Mikäli haluaisit keskustella kanssamme joko alihankintaan, työvoimaan tai yritysvierailuihin liittyen, niin otahan yhteyttä!

 

Viimeksi päivitetty 04.05.2016
 

Junkin ajankohtaisia tapahtumia

Ajankohtaisiin tapahtumiin/ linkkeihin/ etusivulle